top of page
Schets ontwerp architect tekening, Achterhoek, Doetinchem

Over

Mark Bonnenberg

Mark Bonnenberg Architect, Doetinchem, Achterhoek, ontwerper, architectuur

Mijn naam is Mark Bonnenberg en ik ben na het behalen van mijn HBO Bouwkunde afgestudeerd als architect aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Vervolgens ben ik werkzaam geweest bij verschillende architectenbureaus en heb daarnaast een beroepservaringsperiode gevolgd en mag nu officieel de titel 'Architect' dragen.

Het idee om voor mijzelf te beginnen was na het afstuderen al sterk aanwezig. Pas na veel ervaring op te hebben gedaan bij verschillende architectenbureaus heb ik de stap genomen en ben ik begonnen met Mark Bonnenberg Architect.

Mark Bonnenberg Architect ontwerpt voornamelijk voor particulieren en vindt persoonlijke benadering erg belangrijk. De architectuur kenmerkt zich door de rationele aanpak waarbij creativiteit, functionaliteit en realistisch denken samen komen. Het doel is om samen met de klant de wensen van de klant te vervullen: Een betrouwbare samenwerking! Dit zal vervolgens resulteren in een esthetisch en bouwtechnisch eindresultaat, waarbij duurzaamheid uiteraard niet mag ontbreken. 

Opleidingen

2018 - 2020

Professional Experience Programme (PEP)

Amsterdam

2015 - 2018

Master Architecture

Technische Universiteit

Eindhoven

2017

Master Architecture

Chalmers tekniska högskola

Göteborg (Zweden)

2011 - 2015

HBO Bouwkunde
Saxion Hogeschool Enschede

Na het afronden van mijn studies ben ik, naast het werken bij een architectenbureau, een tweejarige beroepservaringsperiode gaan volgen.

Dit resulteerde in het behalen van de beschermde titel 'Architect'. 

Door de Master Architecture heb ik mijn ontwerpende kwaliteiten kunnen verbeteren door onder meer volledig 'out of the box' te denken. 

Voor een half jaar heb ik mijn Master Architecture voortgezet in Göteborg (Zweden) om naast de inspirerende Scandinavische architectuur ook de communicatieve vaardigheden te versterken. 

Tijdens de 4 jaar durende opleiding HBO Bouwkunde heb ik voornamelijk veel kennis opgedaan van bouwtechnieken, bouwfysica, constructieleer en detailleren.

Mark Bonnenberg Architect verbouw nieuwbouw projecten impressies architectuur
  • Mark Bonnenberg Architect verbouw nieuwbouw projecten impressies architectuur
  • Mark Bonnenberg Architect verbouw nieuwbouw projecten impressies architectuur
bottom of page