top of page
Zoeken
  • markbonnenberg

De beste wensen voor het nieuwe jaar!

Mark Bonnenberg Architect wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2023!

2022 is een bijzonder jaar geweest. Een jaar waarin wij ons eigen huis compleet hebben verbouwd en waarvan ik nog meer geleerd heb op het gebied van het uitvoeren van een verbouwing. Ik ervaarde nu zelf hoe het is om in de schoenen van een klant te staan. Het heeft even geduurd, maar we zijn zeer trots op het eindresultaat. Wachten wordt beloond.

Daarnaast is Mark Bonnenberg Architect flink gegroeid door vruchtbare samenwerkingen met andere bedrijven en prettige, open gesprekken met klanten waarin het realiseren van hun wensen als doel werd nagestreefd. Het is fijn om klanten te kunnen begeleiden in het proces en ze te betrekken bij het ontwerp. Nog leuker is het wanneer ze tevreden zijn met het eindresultaat, dat geeft mij pas echt een voldaan gevoel.

Via deze weg wil ik mijn klanten, partners en alle andere betrokkenen heel erg bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Hopelijk kunnen we deze stijgende lijn voortzetten in 2023!

Ben of ken jij iemand die bezig gaat met het bouwen, verbouwen of renoveren van een woning in 2023? Neem contact op via het contactformulier of via 06 838 724 13 voor vrijblijvend advies.

0 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page